Il emniyet müdürlüğü Haberleri

il emniyet müdürlüğü haberleri ve güncel il emniyet müdürlüğü gelişmeleri, il emniyet müdürlüğü ile ilgili tüm video, il emniyet müdürlüğü fotoğrafları ve il emniyet müdürlüğü haberleri Manşet Gazetesi - Kırıkkale Haber sitemizde


ASAYİŞ HABERLERİ

Kırıkkale’de kaçakçılıkla mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda 2 tabanca ve 2 fişek ele geçirilirken, 2 şüpheli yakalandı.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale’de "Bilişim Sistemlerinin, Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Nitelikli Dolandırıcılık" suçundan aranan 3 şüpheli yakalandı.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale’de siber suçlarla mücadele kapsamında yakalanan 5 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

ASAYİŞ HABERLERİ

Kırıkkale’de sokak satıcılarının deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalarda sentetik hap ve metamfetamin ele geçirilirken, 2 şüpheli gözaltına alındı.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale’de asayiş suçuna karışan ve çeşitli suçlardan aranması bulunan 190 şüpheli yakalanırken, 1 zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale’de dikkatsiz sürücülerin kural ihlali yapması neticesinde yaşanan trafik kazaları, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarına yansıdı.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonlarda, 5 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız tüfek ve 14 adet fişek...

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale’de polis ekiplerinin bir haftalık çalışmaları kapsamında yakalanan 209 şüpheliden 13 zanlı tutuklandı.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ ve İl Jandarma Komutanı Albay Barış Cücen ile birlikte VKS...

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale'de polis ekiplerince son bir haftadaki trafik denetimlerinde 102 araç trafikten men edildi.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale’de polis ekiplerince bir haftada yapılan trafik kontrollerinde denetlenen 10 bin 785 araçtan 131’i araç trafikten men edildi.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale'de siber suçlarla mücadelede çalışmaları kapsamında 3 şüpheli yakalandı, 6 işlem başlatıldı.