İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, asayiş suçlarıyla mücadele kapsamında çalışma başlattı. Bu kapsamda asayiş olaylarına karıştıkları tespit edilen 191 şüpheli ve çeşitli suçlardan aranan 18 zanlı yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerden 13’ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Ayrıca, 3 bin 750 şahıs ve 85 araçta denetim yapılarken, yapılan aramalarda 54 sentetik uyuşturucu, 19 fişek ve 3 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “15-21.07.2024 tarihleri arasında Asayiş Suçları ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda; Asayiş olaylarına karıştıkları tespit edilerek yakalanan 191 şüpheli hakkında yasal işlem başlatılmıştır. Çeşitli suçlardan aranan 18 şüpheli yakalanarak adli makamlarca işlem yapılmış, 13 şüpheli şahıs tutuklanmıştır. Ekiplerimizce yapılan çalışmalarda 3.750 şahıs ve 85 araç sorgulanmış, 7 faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatılmıştır. Ayrıca yapılan çalışmalarda; 54 adet sentetik ecza maddesi, 19 adet fişek, 3 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilmiştir. Çalışmalarımız azim ve kararlılıkla devam edecektir” denildi.

Art arda yaşanan depremler Kırıkkale’de hissedilmişti! Kırıkkale için korkutan tablo! Art arda yaşanan depremler Kırıkkale’de hissedilmişti! Kırıkkale için korkutan tablo!

Haber: Burak Can

Muhabir: burak can