11:51 GÜNCEL HABERLER

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kırıkkale’yi kuvvetli sağanak yağışa karşı bir kez daha uyardı. Vatandaşların, ani sel ve su taşkınlarına karşı tedbirli olmaları gerektiği belirtildi.

11:45 GÜNCEL HABERLER

1. Uluslararası Her Boyutuyla Çocuk Kongresi, Kırıkkale Üniversitesi’nin girişimleri ile 17-19 Ekim 2024 tarihleri arasında Kırıkkale’de düzenlenecek.

11:38 GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale’de trafik kazası sonucu hayatını kaybeden YİH Personeli Yunus Kızılırmak’ın fotoğrafı hastanede bulunan, Vefa Köşesi’ne eklendi.

11:26 GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, "Kırıkkale'mizi hak ettiği noktaya taşımak için muhtarlarımızla iş birliği ve dayanışma içinde olacağız" dedi.

11:24 KIRIKKALE VEFAT EDENLER

Kırıkkale Belediyesi'nden yapılan açıklama ile bugün Kırıkkale’de vefat edenlerin isimlerini açıkladı. Vefat edenlerin isimleri şu şekilde;

11:15 EKONOMİ

Sürekli artan simit fiyatları sonrası, fiyat tarifelerinde güncelleme yaparken, Ticaret Bakanlığı’nın görüşünün alınması zorunlu hale getirildi.

11:05 GÜNCEL HABERLER

Teknolojinin hızla gelişmesiyle birlikte dizüstü bilgisayarlar, mobil cihazlar arasında en önemli gereksinimlerden biri haline geldi.

10:46 SAĞLIK

Uyku, vücudun sağlıklı işleyişi için hayati öneme sahip bir unsurdur. Ancak günümüzde birçok kişi uyku düzeni sorunlarıyla karşılaşmaktadır.

10:06 KIRIKKALE ALTIN FİYATLARI

Kırıkkale’de bugün altın güne nasıl başladı? Kırıkkale’de bugün altın ne kadar? Kırıkkale'de gram altın ne kadar?

09:53 GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale'de sağanak yağış sonrası cadde ve sokaklarda tıkanan mazgallar belediye ekiplerince temizlendi.