İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 19-25 Ağustos tarihleri arasında asayiş suçları ile mücadele kapsamında çalışma başlattı. Bu kapsamda asayiş suçlarına karışan 187 ve çeşitli suçlardan aranması bulunan 3 şüpheli yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 1’i tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ekipler çalışmalarda, 4 bin 533 şahsı ve 349 araçta denetim yaparken, yapılan aramalarda 8 ruhsatsız tabanca ve95 fişek ele geçirdi.

Ehliyet affı kimleri kapsayacak? Ehliyet affı ile ilgili detaylar! Ehliyet affı kimleri kapsayacak? Ehliyet affı ile ilgili detaylar!

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “19-25.08.2024 tarihleri arasında Asayiş Suçları ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda; Asayiş olaylarına karıştıkları tespit edilerek yakalanan 187 şüpheli hakkında yasal işlem başlatılmış, 1 şüpheli şahıs tutuklanmıştır. Çeşitli suçlardan aranan 3 şüpheli yakalanarak adli makamlarca işlem yapılmıştır. Ekiplerimizce yapılan çalışmalarda 4.533 şahıs ve 349 araç sorgulanmıştır. Ayrıca yapılan çalışmalarda; 8 adet Ruhsatsız Tabanca, 95 adet Fişek ele geçirilmiştir. Çalışmalarımız azim ve kararlılıkla devam edecektir” denildi.

Haber: Sultan Akburu

Muhabir: sultan akburu