Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde, Belediye Başkanı Ahmet Sungur’un talimatı ile temizlik çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Yahşihan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde mahallelerdeki çöpleri toplama ve çevre temizliği çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Belediye, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamada, "Mahallelerimizi temiz tutmak için temizlik ekiplerimiz daima sahada. Belediyemize ait Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz çöp toplama ve çevre temizliği çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor," ifadelerini kullandı. Bu açıklama, vatandaşlar tarafından olumlu karşılanırken, belediyenin temizlik çalışmalarına verdiği önemin altı çizildi.

Kırıkkale’ye Besi Organize Tarım Bölgesin kuruluyor Kırıkkale’ye Besi Organize Tarım Bölgesin kuruluyor

Yahşihan Belediyesi’nin bu çalışmaları, ilçede yaşayan vatandaşların daha temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşamalarını hedefliyor. Belediye Başkanı Ahmet Sungur’un öncülüğünde yürütülen temizlik çalışmaları, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda düzenli olarak gerçekleştiriliyor ve ilçenin çeşitli noktalarında temizlik faaliyetleri titizlikle yerine getiriliyor.

Haber: Sultan Akburu

Muhabir: sultan akburu