YKS’nin ikinci oturumu AYT sona erdi
YKS’nin ikinci oturumu AYT sona erdi
İçeriği Görüntüle

2025-2026 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, karne heyecanı yaşayan öğrenciler için bir mesaj yayımladı. Başkan Önal, eğitim yılını tamamlayan tüm öğrencileri gösterdikleri gayret ve başarılarından dolayı kutlayarak iyi tatiller diledi.

Karne sevincini yaşayan çocukların mutluluğunun en büyük ödül olduğunu ifade eden Başkan Ahmet Önal, öğrencilerin yıl boyunca gösterdikleri emek, sabır ve azimle önemli bir dönemi geride bıraktıklarını belirtti. Başkan Önal, öğrencilerin başarısında büyük pay sahibi olan öğretmenlere ve çocuklarını her zaman destekleyen ailelere de teşekkür ederek, eğitim sürecine katkı sunan herkese şükranlarını iletti.

Yaz tatilinin çocuklar için dinlenme, eğlenme, yeni yerler keşfetme ve unutulmaz anılar biriktirme fırsatı olduğunu vurgulayan Önal, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Bugün çocuklarımızın yüzündeki tebessüm, bir eğitim yılının en güzel ödülü oldu. Gösterdikleri emek, sabır ve azimle bir dönemi daha geride bırakan tüm öğrencilerimizi yürekten kutluyorum. Onların başarısında emeği olan fedakâr öğretmenlerimize ve her zaman evlatlarının yanında duran kıymetli ailelerimize teşekkür ediyorum. Şimdi çocuklarımız için dinlenme, eğlenme, yeni yerler keşfetme ve unutulmaz anılar biriktirme zamanı. Tüm öğrencilerimize sağlıklı, mutlu ve dolu dolu geçecek bir yaz tatili diliyorum. İyi tatiller çocuklar… Gülüşünüz hiç eksilmesin, yolunuz ve bahtınız daima açık olsun."

Haber: Yasemin Can

Muhabir: Yasemin Can