Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda, Yahşihan Belediyesi’nin önceki dönemden kalma borçlarına ilişkin açıklamalarda bulunmuştu. Belediyeye ait tüm araçların, taşınmazların hacizli olduğunu dile getiren Başkan Sungur, 1 milyar 107 milyon liralık borcun, yaklaşık yüzde 50’sinin de naylon fatura olduğunu dile getirmişti.

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur’un bu açıklamaları, ulusal basında da kendine yer buldu. Gazeteci ve sunucu Sabahattin Önkibar, Youtube’dan paylaştığı ve ülke gündemini değerlendirdiği videoda, Ahmet Sungur’un açıklamalarına da yer verdi. Önkibar yaptığı konuşmada, “Dünden bir haber de AKP’li belediye başkanının görevi devraldığı belediye başkanını gömmesidir. Kırıkkale Yahşihan’da seçimi kazanan AKP’li Başkan Ahmet Sungur dedi ki; ‘Belediyemize ait bütün araçlar, bütün araziler, bütün taşınmazlar yani istisnasız her şey hacizli. İddia ediyorum, 1 milyar 107 milyon liralık borcun yüzde 50’sinden fazlası naylon faturadır. Bunu söyleyen iktidar partisi belediye başkanı, lakin savcılar yine harekete geçmedi. İktidardan, saraydan talimat bekliyorlar. Çünkü malum, MHP Cumhur İttifakı’nda.” dedi.
 

Haber Merkezi

Yapay zeka yine saçmaladı! Yapay zekadan Kırıkkale için anlamsız cevap! Yapay zeka yine saçmaladı! Yapay zekadan Kırıkkale için anlamsız cevap!

Editör: Burak Çalışkan