Yahşihan belediyesi Haberleri

yahşihan belediyesi haberleri ve güncel yahşihan belediyesi gelişmeleri, yahşihan belediyesi ile ilgili tüm video, yahşihan belediyesi fotoğrafları ve yahşihan belediyesi haberleri Manşet Gazetesi - Kırıkkale Haber sitemizde


GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde, riskli iş kollarında çalışan belediye personeline İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi verildi.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale’nin Yahşihan ilçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Yahşihan Acısu Aile Mezarlığı’nda alan genişletme çalışmaları devam ediyor.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale’nin Yahşihan ilçe Belediyesi Temizlik işleri Müdürlüğü ekipleri,  Belediye Başkanı Ahmet Sungur’un talimatı ile ilçe genelinde bulunan mazgallarda temizlik çalışması...

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale’nin Yahşihan İlçe Belediyesi, daha temiz bir Yahşihan için yeraltı ve yerüstü çöp konteynerleri düzenli dezenfekte ederek çevre kirliliğine ve...

GÜNCEL HABERLER

Aydın’da meydana gelen orman yangınının söndürülmesi için bölgeye giden Kırıkkale’nin Yahşihan Belediyesi ekipleri, söndürme çalışmalarına başladı.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale’nin Yahşihan içe Belediyesi, Aydın’da devam eden orman yangınlarını söndürme çalışmalarına destek olmak amacıyla bölgeye araç ve ekip desteği gönderdi.

GÜNCEL HABERLER

Yaz Kur’an Kursları Kapanış Programına katılan Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, öğrencilere madalyalarını takdim etti.

GÜNCEL HABERLER

Yahşihan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, ilçede çıkan yangınlara hızlı bir şekilde müdahale ediyor.

GÜNCEL HABERLER

Yahşihan Belediyesi’nin 1 milyar 107 milyon liralık borcu, ulusal basında yer aldı. Gazeteci Sabahattin Önkibar, “Savcılar yine harekete geçmedi. İktidardan,...

GÜNCEL HABERLER

Yahşihan Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Şenol, Kur’an Kursu öğrencilerini ziyaret ederek, Belediye Başkanı Ahmet Sungur’u hediyelerini iletti.

GÜNCEL HABERLER

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur katıldığı ‘Olayın Aslı Ne?’ programında, Yahşihan Belediyesi’nin borçlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde, belediye personelleri park ve bahçelerde temizlik, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.