“Birleşik Medya” çatısı altında toplanan 4 yerel gazete artık yeni logosu ve yeni ismiyle okuyucusuyla buluşacak, şirketin yönetim kurulunda ise, Kadir Yahşi, Cengiz Selci, Alperen Çakmak ve Ramazan Çetin yer aldı. Yönetim kurulunda bulunan her yönetici; birleşen bu gazeteden yüzde 25’er hisseye sahip oldu.

Daha kaliteli içeriklerin üretilmesi amacıyla 4 yerel gazete, bugünden itibaren Kırıkkale Gazetesi çatısı altında devam edecek. Bugün birlikte, dünden çok daha güçlüyüz. Gerek kadro gerekse sayfa sayısı bakımından düne göre daha zenginiz. Kırıkkale merkez başta olmak üzere, ilçeleri, kasabaları ve köylerden derleyeceğimiz özel haber ve röportajlarla karşınızda olacağız.

Hep dediğimiz gibi; derdimiz üzüm yemek. Önceliğimiz ise Kırıkkale’mizin, vatandaşlarımızın huzuru ve refahı. İlk başta bölgemiz olan Kırıkkale ile sokak sokak, mahalle mahalle hasbihal edeceğiz.

Kırıkkale'nin her bir köşesinde "küçük bir konu", "yerel mesele" denilerek önemsenmemiş, görmezden gelinmiş her bir sorunun, eksikliğin, talebin "sesi" olacağız.  İlgili o kurummuş, bu kurummuş ayrımı yapmayıp, "sorun" nerede ve neyse biz "orada" biteceğiz! Kırıkkale'nin, Kırıkkalelinin büyüyüp, güçlenmesine dair elimizden gelen çaba ve gayreti dün olduğu gibi bugün de göstereceğiz.

Ehliyet affı kimleri kapsayacak? Ehliyet affı ile ilgili detaylar! Ehliyet affı kimleri kapsayacak? Ehliyet affı ile ilgili detaylar!

Haberlerimizde kamu yararını gözetmeyi ihmal etmeyecek, basın için Anayasa ve kanunlar ile belirlenmiş sınırları aşmamayı kendimize görev bileceğiz. Siz değerli okurlarımızın desteği ve kaliteli-özgün içeriklerimizle Kırıkkale'nin bir numarası olmakla kalmayıp, adımızdan İç Anadolu Bölgesi'nde söz ettireceğimizden hiç şüpheniz olmasın.

Bize güvenin, bizi takip edin. Bozkır topraklarının emek, alın teri kokan bu şehitler diyarının artık yeni ve tek yerel bir "Kırıkkale Gazetesi var!"

Haber Merkezi

Muhabir: haber merkezi