Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Kurban Bayramı öncesinde canlı hayvan pazarını ziyaret etti. Vali Makas, pazar alanında uygulanan tedbirler hakkında yetkililerden bilgi aldı ve hayvan satıcılarına hayırlı satışlar diledi. Vatandaşlarla sohbet eden Vali, bayram öncesi hazırlıklarını yerinde inceleyerek, hem satıcıların hem de alıcıların sorunlarını dinledi.

CHP’de Kırıkkale’ye güven duyuluyor CHP’de Kırıkkale’ye güven duyuluyor

Ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, Vali Makas, "Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte canlı hayvan pazarımızda yoğun bir hareketlilik gözlemliyoruz. Hem vatandaşlarımızın hem de hayvan yetiştiricilerimizin sağlığı ve güvenliği için gerekli tüm tedbirleri aldık. Bu süreçte emeği geçen tüm yetkililere teşekkür ediyorum" dedi.

Vali Makas, ayrıca tüm vatandaşların ve hayvan yetiştiricilerinin Kurban Bayramı'nı kutladı ve hayırlı alışverişler temennisinde bulundu. Kurban Bayramı'nın huzur ve sağlık içinde geçmesi dileklerini ileten Vali, pazar alanında karşılaştığı çocuklara da bayram hediyeleri dağıttı. Vatandaşlar, Vali Makas’ın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirterek, bu tür ziyaretlerin moral ve motivasyon sağladığını ifade ettiler. Hayvan satıcıları da Vali’nin ilgisi ve desteklerinden ötürü teşekkürlerini ilettiler.

Ayrıca, Kırıkkale’de 2016 yılından sonra ilk kez bir vali kurban pazarını gezdi. Yaklaşık 8 yıl sonrasında kurban pazarında Vali Makas’ı gören vatandaşlar, ziyaretten duydukları memnuniyeti vali Makas’a ileterek teşekkür etti.

Haber Merkezi

Muhabir: haber merkezi