Kırıkkale valisi Haberleri

kırıkkale valisi haberleri ve güncel kırıkkale valisi gelişmeleri, kırıkkale valisi ile ilgili tüm video, kırıkkale valisi fotoğrafları ve kırıkkale valisi haberleri Manşet Gazetesi - Kırıkkale Haber sitemizde


GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, traktör römorku ve tankeri üretimi alanında faaliyet gösteren Azerbaycan Türkiye Üretim Birliği (ATÜB) Traktör Fabrikası'nı ziyaret...

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, yeni adli yıl açılışı sebebiyle Cumhuriyet Başsavcısı Akın Çetin, Adalet Komisyonu Başkanı İsmail Sezgin ve İdare...

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonunda yaptığı açıklamada, bu büyük zaferin Türk tarihine altın harflerle yazıldığını söyledi.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Konya Ovası Projesi (KOP) tarafından desteklenen 650 metre karelik serada incelemede bulundu.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Bu zafer, sadece bir savaşın neticesi değil, aynı zamanda milletimizin birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en...

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, kent merkezinde yapımı devam eden Kapalı Spor Kompleksinde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale’de Vali Mehmet Makas Başkanlığında gerçekleştirilen güvenlik ve asayiş toplantısında, yürütülen çalışmalar ve devam eden projeler hakkında bilgi paylaşımı yapıldı.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas Suriye'de hayatını kaybeden Kırıkkaleli Uzman Çavuş'a şehitlik unvanı verilmesinin ardından açıklamada bulundu.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Kırıkkale’deki ev ve iş yeri hırsızlıklarında yüzde 25 azalma görüldüğünü açıkladı.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Gazibeyli Köyü’nü ziyaret ederek, hatıra ormanının açılışını gerçekleştirdi.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Ankara-Eskişehir yolunda yaşanan yolcu otobüsü kazasının ardından geçmiş olsun mesajı yayımladı.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas  başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, kentin güvenliği ve asayiş koordinasyonu görüşüldü.