SEZONA ÇOK İDDİALI GİRECEĞİZ

Kamp sürecini tamamlayan ve Fikret Karabudak Stadyumu’nda antrenmanlarını sürdüren Kırıkkalegücü Futbol Kulübü, yaptığı iç ve dış transferlerle kadrosunu yüzde 99 alanda oluşturdu. Sezon hazırlıklarını ve takımın idmanlarını değerlendiren Teknik Direktör Ercümend Coşkundere, “Sezona iyi hazırlandık iki kamp dönemi Afyon’da yaptık. Hazırlık maçları oynadık yeni bir takımız ama uyum sürecini iyi geçirdiğimizi düşünüyoruz. Çalışmalarımız devam ediyor iyi durumdayız yani iyi olduğumuzu düşünüyor ve inanıyoruz. İddialı bir takımız hedefimiz belli zaten.”

Kırıkkale Fk Teknik Direktörü Coşkundere “Hedefimiz Şampiyonluk” (4)

KIRŞEHİRSPOR İLE HAZIRLIK MAÇI VAR

“Bu haftanın sonunda bir hazırlık maçımız var Kırşehirspor ile Kırşehir’de oynayacağız. Ondan sonrada içeride tepecikle bir maçımız var. Kazanarak başlamak istiyoruz.  Bir olumsuz bir durumumuz yok. Bir ciddi sakatlığımız işte Serkan ayağı kırıldı. Üzücü bir sakatlık. Ondan hariç ciddi bir sakatlığımız yok, genel durumumuz iyi. Bir tek üzüntümüz bugün başkanın hasta olduğunu öğrendim. Ona da geçmiş olsun diyoruz Adnan başkanımıza. Durumumuz iyi yani, iddialıyız.”

Kırıkkale Fk Teknik Direktörü Coşkundere “Hedefimiz Şampiyonluk” (3)

GERÇEKTEN ÇOK İYİ BİR TAKIMIZ

“Takım içerisinde güzel bir birliktelik sergilendi. Şuan da iyi ama bu tabii ki yarışmacı maçları yani puan getiren maçlar. Akçeli maçlar başladığında nereye gidecek o buradaki arkadaşlık o zaman daha pekişmiş olacak. Ama biz iyiyiz yani çocukların arkadaşlıkları uyumları birbirlerine karşı tutumları iyi. İşte resmi maçlar başladığında bu uyum sürecini iyi doğru bir şekilde devam ettirebilirsek arkadaşlık iyi olursa takım da iyi olur. Takım iyi olunca herkes mutlu olur. Bulunduğumuz grupta da iddialı takımlar var. Dolayısıyla yani sürpriz bir iki takım da çıkabilir. Mesela Ordu’ da sürpriz yapabilir.”

Kırıkkale Fk Teknik Direktörü Coşkundere “Hedefimiz Şampiyonluk” (1)

BİZ ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ

Kırıkkale’de Kent Lokantası bugün açılıyor Kırıkkale’de Kent Lokantası bugün açılıyor

“Bu iddialı takımlar kendi aralarında oynadıkları maçları doğru yaşayıp, diğer maçları da kazandığında ligin üstüne çıkarlar. Yani benim tahminim bizde istiklal biraz önde gözüküyor hani hem transfer politikası hem kadro yapılanması açısından. Aramızda bir mücadele geçecek ama diğer takımları da göz ardı etmeyeceğiz. Biz şampiyon olmak istiyoruz. İnşallah da şampiyon olacağız. Tabi bazen bazı olumsuzluklar yaşıyoruz burada dile getirmek çok şey değil, bunlar olacak ama süreç biz, o gün de söyledim şehrin lokomotifi futbol takımı şuan da. Kırıkkalespor kazandıkça bu vagonlar çoğalacak. Lokomotifin arkasına birçok vagon takılıp, önce işte taraftarlarımız zaten her zaman birinci sırada olacak. İşte diğer camiada bulunan oluşumları da peşimize takıp inşallah bu lokomotif büyük bir vagon kitlesi ile beraber şampiyonluğa uzanacak” dedi.

Haber Merkezi

Muhabir: Haber Merkezi