Yks Haberleri

yks haberleri ve güncel yks gelişmeleri, yks ile ilgili tüm video, yks fotoğrafları ve yks haberleri Manşet Gazetesi - Kırıkkale Haber sitemizde


EĞİTİM

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı, 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tercih işlemlerinin 4 Ağustos'a uzatıldığını bildirdi.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Rehberlik ve Araştırma Merkezi, 2 Ağustos’ta sona erecek YKS tercihleri kapsamında Tercih Danışmanlığı" hizmeti veriyor.

GÜNCEL HABERLER

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca, 8-9 Haziran'da düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (2024-YKS) sonuçları açıklandı.

EĞİTİM

Saat 10.15’te başlayan Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Testi, saat 13.00 itibariyle sona erdi.

EĞİTİM

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Testi saat 10.15 itibarıyla başladı.

EĞİTİM

ESKİŞEHİR'DE YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI'NA (YKS) GİREN ÇOCUKLARINI YALNIZ BIRAKMAYAN AİLELER, OKUL KAPISININ ÖNÜNDE DUA EDEREK BEKLEDİ.

EĞİTİM

YKS'nin ilk ayağı olan TYT sınavı tamamlandı. Peki, TYT sınavı nasıldı? Sınav soruları zor muydu? TYT soruları ne zaman açıklanacak?

EĞİTİM

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal LGS ve YKS sınavlarında yaptıklarıyla velilerden tam not aldı.

EĞİTİM

Saat 10.15’te Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi, saat 13.00 itibariyle sona erdi.

EĞİTİM

Hafta sonu yapılacak olan YKS sınavlarına girecek öğrencilere Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal başarı dileklerinde bulundu

EĞİTİM

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu Temel Yeterlilik Testi (TYT) yarın gerçekleştirilecek.

EĞİTİM

Kırıkkale Belediyesi tarafından Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) girecek öğrencilere, "Sınav Başarısı İçin Beyin Temelli Motivasyon" konulu konferans verildi.