Hijyen denetiminde çıkan fare şok etti Hijyen denetiminde çıkan fare şok etti

Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü, Kırıkkale Rehberlik ve Araştırma Merkezi, 2 Ağustos’ta sona erecek YKS tercihleri kapsamında Tercih Danışmanlığı" hizmeti vermeye devam ettiğini açıkladı. Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonrasında başlayan üniversite tercih süreci devam etmektedir. Bu kritik dönemde, adayların en uygun tercihleri yapabilmeleri için Kırıkkale Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından sunulan "Tercih Danışmanlığı" hizmeti, öğrenci ve velilere iki farklı adreste birebir rehberlik hizmeti vermektedir. Merkezin psikolojik danışmanları tarafından yürütülen bu hizmet, Kırıkkale Halk Eğitimi Merkezi ve Rehberlik Araştırma Merkezinde 25 Temmuz'da başlayıp 2 Ağustos 2024 saat 23.59'da sona erecek”

“Öğrencilere ve velilere, tercihler sırasında dikkat etmeleri gereken hususlar, üniversitelerin sunduğu programlar ve mesleklerin geleceği hakkında kapsamlı bilgiler sunulmaktadır. Unutmayın doğru tercih doğru bilgiyle yapılır. Bunun için halen tercihler konusunda yaşadığınız zorluklar varsa ya da karar veremediyseniz sizleri tercih danışmanlığı merkezlerimize bekliyoruz. Rehberlik ve Araştırma Merkezi Rehberlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Yavuz Ertekin, tercih sürecinin öğrencilerin geleceklerini şekillendiren en önemli adımlardan biri olduğunu belirterek, ‘Adayların kendilerine en uygun üniversite ve bölümü seçerken bilinçli kararlar vermelerine yardımcı olmayı hedefliyoruz. Bu süreçte psikolojik danışmanlarımızla birlikte adaylara en iyi rehberlik hizmetini sunmak için çalışmaktayız." dedi.

“Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği bu danışmanlık hizmeti, yalnızca doğru tercih yapmalarını sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda onların kendilerini daha güvende hissetmelerine de katkıda bulunmaktadır. Veliler de bu süreçte aktif rol alarak, çocuklarının geleceğine yön vermek için bilinçli adımlar atmaktadır. Hizmetlerimizden yararlanmak isteyen öğrenci ve velilerimizin belirtilen tarihler arasında Halk Eğitimi Merkezi ve Rehberlik Araştırma Merkezine başvurmaları gerekmektedir” denildi.

Haber: Alparslan Zengin

Muhabir: alparslan zengin