6 Mayıs 2024 tarihinde Balışeyh Kaymakam’ı olarak atanan Ali Kaan Tunçer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İlçedeki köyleri bir bir ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Tunçer, bu kez de Işıklar Köyü’nü ziyaret etti. Kaymakam Ali Kaan Tunçer’i Işıklar Köyü Muhtarı Harun Bedir, Işıklar Köyü Yardımlaşma Dernek Başkanı Eren Akan ve vatandaşlar karşıladı.

Işıklar Köyü’ne ilk ziyaretini gerçekleştiren Kaymakam Ali Kaan Tunçer’e Işıklar Köyü tanıtılırken, Kaymakam Tunçer, vatandaşlarla ve köyün ileri gelenleri ile bilgi alışverişinde bulundu. Ayrıca Kaymakam Tunçer’e Işıklar Köyü Yardımlaşma Derneği tarafından köye yaptırılan hizmetler de tanıtıldı.

Işıklar Köyü Muhtarı Harun Bedir burada yaptığı açıklamada, “Dernek olarak, köyün girişine hoş geldiniz tabelası yaptırdık. İki ayrı kuyudan su çıkarttık. Caminin bakım, onarım ve boyamasını yaptık. Ayrıca köyümüzde birlikte ve beraberliği sağladık.” dedi.

Haber: Burak Çalışkan

Keskin’de kanalizasyon çalışması Keskin’de kanalizasyon çalışması

Kaymakam Tunçer, Işıklar Köyü’nü Ziyaret Etti (12)Kaymakam Tunçer, Işıklar Köyü’nü Ziyaret Etti (11)Kaymakam Tunçer, Işıklar Köyü’nü Ziyaret Etti (10)Kaymakam Tunçer, Işıklar Köyü’nü Ziyaret Etti (9)Kaymakam Tunçer, Işıklar Köyü’nü Ziyaret Etti (8)Kaymakam Tunçer, Işıklar Köyü’nü Ziyaret Etti (7)Kaymakam Tunçer, Işıklar Köyü’nü Ziyaret Etti (1)Kaymakam Tunçer, Işıklar Köyü’nü Ziyaret Etti (13)

Muhabir: burak çalışkan