TBMM Haberleri

TBMM haberleri ve güncel TBMM gelişmeleri, TBMM ile ilgili tüm video, TBMM fotoğrafları ve TBMM haberleri Manşet Gazetesi - Kırıkkale Haber sitemizde


SİYASET HABERLERİ

Dün TBMM’de yaşanan olayların ardından AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan’dan Alpay Özalan ile birlikte fotoğraf paylaşarak açıklamada bulundu.

GÜNCEL HABERLER

Sahipsiz hayvanlara yönelik düzenlemeler içeren Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediyesi, TBMM'de görüşülen ve ülke gündeminin başında gelen Sokak Hayvanları yasasına ilişkin hayvan barınağı projelerini hayata geçirmeyi planlıyor.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale de dahil olmak üzere tüm Türkiye'de milyonlarca sürücü, ehliyet affı ile ilgili yaşanan gelişmeleri yakından takip ediyor.

GÜNCEL HABERLER

TBMM Genel Kurulunda, Öğretmenlik Mesleği Kanunu Teklifi'nin 16 maddesi daha kabul edildi.

GÜNCEL HABERLER

Kamuoyunda "9. Yargı Paketi" olarak bilinen Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Adalet Komisyonunda kabul edildi.

EĞİTİM

Milli Eğitim Akademisi kurulmasını da içeren Öğretmenlik Mesleği Kanunu Teklifi, TBMM Başkanlığına sunuldu.

DÜNYA

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Azerbaycan'ın bağımsızlık günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, "Tek millet, iki devlet" idrakiyle her daim omuz omuza olduğumuz...

EKONOMİ

Kripto varlıklara ilişkin düzenlemeler içeren Sermaye Piyasası Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Başkanlığına sunuldu