KKÜ Haberleri

KKÜ haberleri ve güncel KKÜ gelişmeleri, KKÜ ile ilgili tüm video, KKÜ fotoğrafları ve KKÜ haberleri Manşet Gazetesi - Kırıkkale Haber sitemizde


RESMİ İLAN

Kırıkkale Üniversitesi(KKÜ) Tıp Fakültesi, Resmi ilan ile Medikal Gaz Satın Alacak.

EĞİTİM

2024 Yılı YÖK Engelsiz Üniversite Ödülleri kapsamında Kırıkkale Üniversitesi (KKÜ) Engelsiz Üniversite Bayrakları ve sertifikalar ile ödüllendirildi.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Üniversitesi (KKÜ), Ankara’da "Kariyer, Doğru Tercihle Gelecek" sloganıyla düzenlenen "3. Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri"nde dikkatleri üzerine çekti.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı Akın Çetin, Kırıkkale Üniversitesi (KKÜ) Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan'ı makamında ziyaret etti.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Üniversitesi (KKÜ) Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan ve beraberindekiler, Şehit Aileleri ve Gazi Derneklerini ziyaret etti.

EĞİTİM

Kırıkkale Üniversitesi (KKÜ) Tıp Fakültesinden mezun olan 152 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi.

EĞİTİM

Erciyes Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra görme yetisini kaybetmesine rağmen 2 üniversite daha bitiren Emek Çağatay Aksöz, Kırıkkale Üniversitesinde (KKÜ) yüksek...

RESMİ İLAN

KKÜ VETERİNER FAKÜLTESİ KESKİN ÇİFTLİK HAYVANCILIĞI UYGULAMALI EĞİTİM VE DEMONSTRASYON BİNAMIZA ALTYAPI İYİLEŞTİRME YAPILMASI İŞİ

ASAYİŞ HABERLERİ

KKÜ öğrencisi E.S.K.(21) kaldığı yurdun 5 katından atlayarak intihar etti. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan genç kız hayatını kaybetti.