Kırıkkale gençlik merkezi Haberleri

kırıkkale gençlik merkezi haberleri ve güncel kırıkkale gençlik merkezi gelişmeleri, kırıkkale gençlik merkezi ile ilgili tüm video, kırıkkale gençlik merkezi fotoğrafları ve kırıkkale gençlik merkezi haberleri Manşet Gazetesi - Kırıkkale Haber sitemizde


GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Gençlik Merkezi, Kırıkkaleli öğrencileri ağırlamaya devam ediyor. Bu kapsamda, öğrencilere çiğköfte ikramı yapıldı.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, Kırıkkale Gençlik Merkezi'ni ziyaret ederek tiyatro öğrencileriyle bir araya geldi.

EĞİTİM

Kırıkkale Gençlik Merkezi'nde 11-18 yaş grubundaki gençler, yaz tatillerini sportif ve sanatsal faaliyetlerle değerlendiriyor.

SPOR

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün koordinesinde başlayan yaz okullarına öğrenciler büyük ilgi gösterirken, öğrenciler hem öğreniyor hem de eğleniyorlar.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale’nin Yahşihan ilçe Gençlik Merkezi Tiyatro Topluluğunun sergilediği 'Anormal Normaller' gösterisi büyük beğeni aldı.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Kırıkkale Belediyesi Gençlik Merkezi’nde düzenlenen buluşmada gençlerle bir araya geldi.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Gençlik Merkezi ekipleri, Gençlik Kampları tanıtımları için okul ziyaretlerine devam ediyor.