23 nisan Haberleri

23 nisan haberleri ve güncel 23 nisan gelişmeleri, 23 nisan ile ilgili tüm video, 23 nisan fotoğrafları ve 23 nisan haberleri Manşet Gazetesi - Kırıkkale Haber sitemizde


GÜNCEL HABERLER

Tüpraş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda geleneksel "Tüpraş Batman Rafinerisi Çocuk Şenliği"nin 12'ncisini düzenledi.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale’de özel eğitim kurumlarında eğitim alan özel çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında doyasıya eğlendi.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale’de Motosiklet Kulübü üyeleri, 23 Nisan ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kortej sürüşü yaptı.

GÜNCEL HABERLER

Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, ilçede bulunan çocuklara, pamuk şeker dağıttı.

GÜNCEL HABERLER

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

GÜNCEL HABERLER

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 23 Nisan 1921'de milli bayram olarak kutlanmaya başlandı. İşte o yıllara ait görüntüler…

GÜNCEL HABERLER

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, 23 Nisan ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı yaptığı açıklama ile kutladı.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 20 yıl sonra düzenlenen çocuk şenliğine Kırıkkaleliler büyük ilgi gösterdi.

GÜNCEL HABERLER

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, makamını temsili olarak çocuklara bıraktı.

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale’nin Karakeçili ilçesinde 23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, kaymakamlık koltuğu temsili olarak çocuklara bırakıldı.

GÜNCEL HABERLER

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, “Atatürk, milletimizin geleceğine olan inancının bir göstergesi olarak,...

GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında koltuğunu bıraktığı çocuklar, hayvan barınağı ve Kızılırmak...