Bilal Hancı ile eşi Esin Çepni olaylı bir boşanma süreci geçirmiş ve ikilinin boşanma davası kamuoyunu uzun bir süre meşgul etmişti. Öyle ki, Esin Çepni, Bilal Hancı’nın kendisini aldattığı görüntüleri ifşa etmişti. Tüm bunlar geride kalırken, Esin Çepni farklı bir olayla yeniden gündeme geldi.

Merve Taşkın Onlyfans! Merve Taşkın Sansürsüz Onlyfans fotoğrafları Merve Taşkın Onlyfans! Merve Taşkın Sansürsüz Onlyfans fotoğrafları

Esin Çepni’nin müstehcen fotoğraflarının internette yayıldığı iddia edildi. Bunun üzerine bazı vatandaşlar ise Çepni’nin OnlyFans hesabı açtığını düşündü. Yaşanan olaylara ise son notayı, yaptığı açıklama ile Esin Çepni koydu. Çepni, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bilgim ve onayım haricinde paylaşılan ve yazılan tüm iddialara karşı sessizliğimi koruyup, bana ait olan ve olduğu iddia edilip özel kanallar aracılığı ile satılan ve satan herkesi muhatap olmadan avukatıma iletiyorum ve yasal sürece başvuracağımı bildirmek istiyorum. Bu saldırıya sustuğum düşünülmesin diye bu yazıyı patlaşıyorum. Başka bir şey paylaşmayacağım konu ile alakalı.” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

Esin Çepni (19)Esin Çepni (20)Esin Çepni (17)Esin Çepni (18)Esin Çepni (15)Esin Çepni (13)Esin Çepni (12)

Editör: Haber Merkezi