Bahşılı ilçesinde 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenlendi Bahşılı ilçesinde 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenlendi

"YHT'lerle 1 milyon kişi seyahat etti"
Demir yolu ulaşımına talebin her geçen gün arttığını vurgulayan Uraloğlu, özellikle de yaz aylarında tren seferlerine yönelimin zirve yaptığını belirtti. Uraloğlu, temmuzda YHT, ana hat ve bölgesel trenlerle toplamda 2 milyon 71 bin 695 yolcunun taşındığı bilgisini vererek, şunları kaydetti: "Demir yolu ulaşımının güvenli, hızlı ve konforlu olması, yolcular tarafından büyük bir tercih sebebi oldu. YHT hatlarımızda, ana hat ve bölgesel tren seferlerimizde vatandaşlarımızın taleplerini karşılamak adına çalışmalara devam ediyoruz. Temmuz ayında YHT'lerle 1 milyon 114 bin 206 kişi seyahat etti, ana hat ve bölgesel trenlerimizle ise 957 bin yolcumuza hizmet verdik."

Öte yandan, geçtiğimi aylarda Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz, Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı ile Ankara-Kırıkkale-Sivas YHT’de 1,3 milyon vatandaşın hızlı trenle seyahat ettiğini dile getirmişti.

Kaynak: AA

Kirikkale Yht Gar

Editör: Haber Merkezi