Gençlik Parkı Ulus Kapı Girişi'nde 53 üniversitenin katılımıyla Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte üniversite tercih aşamasında olan gençler, kariyer hedeflerinde yer alan üniversiteler, bölüm ve programlar hakkında yetkililerden bilgi aldı. İki gün sürecek olan etkinliğin ilk gününde akredite fakülte ve bölümleriyle, Ankara'ya yakınlığıyla dikkat çeken Kırıkkale Üniversitesi’nin (KKÜ) standı, üniversite adayı gençlerden büyük ilgi gördü.

KKÜ Kariyer Merkezi Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Baybarshan Ali Kazancı, Keskin Meslek Yüksekokulu Halka İlişkiler ve Tanıtım Programı Öğr. Gör. Yusuf Karadere ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi personeli Betül Coşkun, gençlerle ve aileleriyle birebir görüşmeler yaptı. KKÜ ekibi; akademik birimleri, fakülte ve meslek yüksekokulları, akreditasyon çalışmaları, akademik personel, faaliyetler, topluluklar, tercih sıralaması, ilgili bölüm ve program puanları, Kırıkkale’de konaklama ve kampüste yaşam hakkında ziyaretçilere bilgi verdi.

Kırıkkale’de Trendyol E-Ticaret ve E-İhracat Eğitimi verilecek Kırıkkale’de Trendyol E-Ticaret ve E-İhracat Eğitimi verilecek

Haber: Çağlar Atmaca

Üniversite Tanıtım Günlerinde Tüm Dikkatler Kkü’nün Üzerinde (1)Üniversite Tanıtım Günlerinde Tüm Dikkatler Kkü’nün Üzerinde (2)

Muhabir: çağlar atmaca