Şimşekler beşinci viteste

 

Kırıkkale Büyük Anadoluspor Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6. Grubun 19. haftasında Beyköy Belediyespor´u 5-1 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

 

Kırıkkale’de o fabrika personel alıyor! Kırıkkale’de o fabrika personel alıyor!

Fikret Karabudak Stadı´nda oynanan mücadeleyi Fatik Okhan, Ömer Kibirlioğlu ve Tuğçe Kamalı hakem üçlüsü yönetti. Başkan sona üstün bir oyun ortaya koyan Şimşekler rakibini her iki yarıda attığı gollere farklı yendi.

 

BAL Ligi 6. Gurubun lideri Kırıkkale Büyük Anadoluspor maça fırtına gibi başladı. İlk yarıda rakibini adeta sahasına hapseden Şimşekler ilk yarıda adete gol oldu yağdı. Ünal Erkeç ile 1-0 öne geçtikten sonra Mustafa Balcı´nın kendi kalesine attığı golle durumu 2-0´a getirdi. Mücadelenin ilerleyen dakikalarından Orçun Selduman ve Ömürcan Karaca ile farkı açan Kırıkkale ilk yarıyı 4-0 önde tamamladı.

 

İkinci yarıda kontrollü bir oyun ortaya koyan Kırıkkale Büyük Anadoluspor kalesinde Beyköy Spor´un Ahmet´in ayağından bulduğu golle durumun 4-1´e gelmesine engel olamasa da mücadelenin son dakikalarından Muhabbet Balcı ile bir gol daha bulan Şimşekler maçtan 5-1 galip ayrılarak şampiyonluk yolunda bir engeli daha aştı. Kırıkkale Büyük Anadoluspor 20´inci haftada deplasmanda Devrek Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

 

Editör: Manşet Gazetesi