Kırıkkale’de gıda denetimleri arttı Kırıkkale’de gıda denetimleri arttı

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, çevreci adımlar atmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Kırıkkale’nin işlek noktalarına ‘Mobil Atık Getirme Merkezleri’ yerleştirildi. Mobil Atık Getirme Merkezleri ile Kırıkkale’de her yıl 400 ton ambalaj atığı geri dönüşüme gönderilecek, bu sayede her yıl 3 bin ağaç kesilmekten kurtulacak. 

Öte yandan Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Mobil Atık Getirme Merkezlerini ilk kez 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde duyurmuştu. Mobil Atık Getirme Merkezlerinin Kırıkkale Belediyesine bir maliyeti olmadığını belirten Önal yaptığı açıklamada ise “Bunların belediyemize bir maliyeti yok. İlgili yazışmalar, evraklar tamamlandı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından Kırıkkale Belediyemize hibe olarak teslim edildi. Bunun için tekrardan Çevre ve Şehircilik Bakanlığımıza teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullanmıştı. 

Haber: Burak Çalışkan

Önal’dan Güzel Hareket! Şehrin Birçok Noktasına Yerleştirildi! (3)Önal’dan Güzel Hareket! Şehrin Birçok Noktasına Yerleştirildi! (2)Önal’dan Güzel Hareket! Şehrin Birçok Noktasına Yerleştirildi! (1)

Editör: Burak Çalışkan