MHP Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, “Bildiğiniz gibi on beş yıl boyunca belediye başkan yardımcılığı görevini yürütüyorum. Bu on beş yıllık görev süresi içerisinde Kırıkkale için önemli hizmetlere destek olduk, katkı sağladık. İlimizin belediyecilik anlamında gelişmesini, kalkınması için büyük çabalar gösterdik. Kırıkkale halkının ve ihtiyaçlarını ve yetki ve sorumlulukları dahilinde çözmeye çalıştık. Dolayısıyla ben yeni gelmedim, geri de gelmedim. Ben hep buradaydım. Hep burada olacağız. Sizlerin de desteğiyle inşallah 31 Mart'ta belediye başkanı olarak görevimize devam edeceğiz. Bizler hatıralarının gönlünü kazanmak, şehrimizi en iyi hizmeti verebilmek için bu göreve talip olduk. Sizlerin de gayret, destek ve çabalarıyla inşallah 31 Mart'ta Kırıkkale'yi yeni bir hizmet anlayışıyla buluşturacağız. Cumhur İttifakı'nın gücüyle üreten bir belediyeyle buluşturacağız. Son yıllarda belediye hizmetlerinin dışında maalesef birçok konu gündeme geldi. Belediye, asli hizmetlerini yerine getiremeyerek bir yapıya dönüştü. Kırıkkale halkına 31 Mart 2024 yerel seçimlerine kadar sabır etmelerini ve seçimlerde galip çıktığımız zaman bu düzenin değişeceğinin müjdesini vermek istiyorum”

“Yapamayacağımız hiçbir hizmetin ve projenin sözünü seçim kampanyamız boyunca yer vermedik, vermeyeceğiz. Projemiz gerçekçi Kırıkkale’nin ihtiyaçlarına cevap veren ve vermek üzere belirlenmiş bir proje topluluğundan oluşmaktadır. Belediyenin gelirlerini de biliyoruz. Birer birer biliyoruz. Dolayısıyla olmayan bir bütçe için bol keseden proje dağıtmanın da bir anlamı olmadığını düşünüyoruz. Biz yapamayacağımızın sözünü vermiyoruz.Yapacağımız hizmetlerinde eleştirilmeyeceğini herkes tarafından benimseneceğinin sözünü veriyorum. Tabii burada sayın milletvekilim, Halil Bey’e çok büyük işler düşecek. Allah nasip ederse o güne vardığımızda kendisiyle sürekli Ankara'da olacağız. Çünkü ekonomik olarak desteklerine ihtiyacımız olacak. Kendisi genel merkez bazında, hükümet bazında da sağ olsun çok güçlüler. Tuttuğunu koparan bir yapıya sahipler”

“Çalışma ekibimizi, tüm personeli işi bilen, liyakatli insanlardan seçiyoruz. Seçmeye de devam ediyoruz. Bizler halkımızdan, özellikle genç kardeşlerimizden gelecek olan projelere her zaman açık olacağız. Her şeyden önce milli, manevi ve kültürel değerlerimize bağlı Gençlerimizin yetişmesi bizler için oldukça önemli bir konu. Belediyecilik anlamında gençlerimize yatırım yapmak zorundayız. Göreve geldiğimizde gençlere önem veren, Kırıkkale vizyonuyla hizmet vereceğiz inşallah. Kırıkkale için öncelikli hizmet alanlarını belirledik. Ve süratle seçimi kazandığımız andan itibaren arkadaşlarımızla birlikte yola koyulacağız. Kısa orta ve uzun vadeli planlar ortaya koymak suretiyle projelerimizi tek tek hayata geçireceğiz. Tekrar hatırlatmak isteriz ki Kırıkkale’miz için gerçekçi olmayan hiçbir projeyi seçim vaadi olarak kullanmayacağız. Hazırladığımız projeleri belediyecilik tecrübesi ve deneyimi olan yeni ekibimize geçireceğiz inşallah”

Bakan Fidan: "Aynı netliği ve kararlılığı AB tarafında da görmeyi ümit ediyoruz" Bakan Fidan: "Aynı netliği ve kararlılığı AB tarafında da görmeyi ümit ediyoruz"

“Bugün şehrimiz için yapılan hizmetlerin yeterli olmadığını, yapılması gereken birçok hizmetlerin yapılmadığını bazı yanlış adımların nasıl ağır sonuçlar ortaya çıkardığını ve bu sonuçların çıkış kıymetli hemşehrilerimizi şehrimizi nasıl büyük sıkıntılara soktuğunu hepimiz Görüyoruz. Rakiplerimizden birisi “Ben tutamayacağım sözü vermem. Söz verdiysen tutarım”diyor. Belki duymuşsunuzdur. Biliyorsunuz 2019’da benzer şekilde biz söz verdik mi tutarız söylemleriyle birtakım sözler vermişti. Ben soruyorum kendilerine 2019 yılında vadettiğiniz vaatlerden eski sanayi sitesi yapılacaktı. Yaptınız mı? Hayır. Çoruhözü deresi yani Bahçelievler'deki derenin rekreasyon alanı yapılacak dediniz. Yaptınız mı? Hayır. Adliyeciler sitesi taşınacak dediniz. Taşındı mı? Hayır. 4 adet yaya alt geçidi yapılacak dediniz. Yapıldı mı? Hayır. Eski valilik binası yerine az önce benim bahsettiğim yere kültür merkezi yapılacakdediniz. Yapıldı mı? Yok. Kent ormanı revize edilecek denildi, yapıldı mı? Yok. Bağlarbaşı projesi yapılacak dediniz yapıldı mı? Yok. Diğer proje vaatlerimiz saymıyorum bile. Makine Kimya'dan belediyeye dönen arsaların birine belediye çalışanları için lojman yapacaktı. Yapılmadı. 2019 yılında tutamayacağınız her türlü sözü zaten vermişiniz. Çünkü şimdi çıkıp bu seçimlerde de aynı yalanlara halkımızın inanmasını bekliyorsunuz. Bu insanlar size sandıkta gereken cevabı verecektir”

“Onlar konuşacak biz iş üreteceğiz. Şehre katma değer katacak projeler peşinde koşacağız. Çevremizi ve insanlarımızın karşı karşıya kaldığı sorunları görelim. Bu sorunların kaynağını bilelim. Çözüm için çözümü ve projesi olan hangi makamda olursa olsun kapısını ve gönlünü her zaman herkese açık tutan bir tablo kuruyoruz. Bizler şehrimizin geleceği ve geleceği için bugünden itibaren yola çıkıyoruz. Halkımıza bu yoldan bizlere eşlik edeceğine, destek vereceğine ve geleceğe doğru yürüyüşümüzde yanımızda olacağına gönülden inanıyoruz” dedi.

Haber: Burak Can

Editör: Manşet Gazetesi