“MEHMET MAKAS VALİMİZ İLE KIRIKKALE KALKINIYOR!”
Öztürk açıklamasında Kırıkkale’nin kendilerinin de katkılarıyla daha da büyüyeceğini ifade ederek devamında şu mesajı verdi. “Kırıkkale Sayın Valimiz Mehmet Makas‘ın da göreve başlamasıyla birlikte bizlerin de desteği ve katkısıyla büyük bir atılım yaşamış organize sanayi bölgelerinin tamamına yakını doluluk kapasitesine ulaşmış hatta yeni OSB ihtiyaçları duymuş. Sayın Cumhurbaşkanımızın da kararıyla iş adamlarımız ve yatırımcılarımız devletimizden teşvik ve destek alarak Kırıkkale büyüyen bir il haline gelmiştir. Sayın Valimizin öncülüğünde başarılı bürokratlar ile birlikte Kırıkkale Cumhur İttifakı çalışmalarından payına düşeni almaya başlamıştır. İnanıyoruz ki sayın valimizin Kırıkkalemize getirdiği ilkler ile Kırıkkalemize kattığı vizyon ile Kırıkkalemiz daha da güzel noktalarda olacak. Özellikle hiçbir kamu kaynağı kullanılmadan yapılan “Kalefest” ile Kırıkkale’nin adını tüm Türkiye duyacak. Sayın valimizin tüm çalışmalarında bundan önce olduğu gibi bundan sonra da kendisine tam destek olacağız.” 

“TBMM’DE KIRIKKALE’NİN GÜR SESİ, BAKANLIKLARDA İŞİNİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ!”
“1 Ekim Salı günü başlayacak olan 28. Dönem 3. yasama yılında da TBMM’de Kırıkkalemiz için çalışmaya gayret etmeye ter dökmeye devam edeceğiz. TBMM çalışmalarımız kapsamında Kırıkkalemize daha fazla istihdam ve daha çok yatırım getirmenin gayreti içerisinde olacağız. Biz çalışacağız hemşerilerimiz kazanacak Kırıkkale büyüyüp daha güzel noktalara gelecek. Sanayi şehri Kırıkkale’yi sanayinin merkezi haline, kültür şehrine, tarım ve hayvancılıkta marka şehir haline getirmek için girişimlerde bulunacağız. Bundan önce olduğu gibi tek derdimiz Kırıkkale gece gündüz Kırıkkale diye çalışacağız.”

Kırıkkale’de 41 yaşındaki adam, kendisini asarak yaşamına son verdi Kırıkkale’de 41 yaşındaki adam, kendisini asarak yaşamına son verdi

Haber Merkezi
 

Editör: Haber Merkezi