CENAZEDE GÜN YÜZÜNE ÇIKMIŞTI
Milliyetçi Hareket Partisinde Milletvekili Halil Öztürk ile İl Başkanı Murat Abalı arasındaki çatışmanın boyutu her geçen gün artarak devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde MHP eski Yönetim Kurulu Üyesi Hacı Çalı’nın cenazesinde İl Başkanı Murat Abalı ve beraberindeki heyet Milletvekili Halil Öztürk’ün oturduğu masanın önünden geçmiş selam dahi vermemişti. İl başkanının ve beraberindekilerin davranışı orada bulunanlar tarafından ayıplanırken, Ülkücü kültürde böyle bir şeyin olmayacağı, kol kırılsa yen içerde kalmalı şeklinde eleştirilere sebep olmuştu.

Mhp’de Eti̇k Dişi Hareketler (7)

İLÇE BAŞKANI MİLLETVEKİLİNİ KARŞILAMADI
Cenazede yaşanan olay sıcaklığını korurken, meclisin tatil olmasını fırsat bilip Kırıkkale’de ilçe ziyaretlerine başlayan Halil Öztürk’e ikinci ayıp Keskin ilçesinde yapıldı. Halil Öztürk, Keskin ilçesini ziyarete giderken, İlçe Başkanı Turgut Karaca Öztürk’ü karşılamadı ve hiçbir programa katılmadı. Beraberinde ki heyetle Keskin’de esnaf ziyaretleri yapan ve vatandaşlarla bir araya gelen Halil Öztürk, Keskin İlçe Başkanı olmadan programını tamamladı. İlçe Başkanının milletvekilini karşılamaması partililer tarafından tepkiyle karşılanırken, “Bilge Liderin takdirleriyle aday olmuş, halkın tercihiyle milletvekili olmuş bir milletvekilini yok saymak Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’yi ve halkın takdirini yok saymaktır. Bu artık etik dışı olmaktan çıkmış kepazeliğe dönmüştür” şeklinde ifadelerle İlçe Başkanını eleştirdiler.

Kırıkkale’de Bugün Hava Nasıl Olacak 16 EYLÜL 2024 Kırıkkale’de Bugün Hava Nasıl Olacak 16 EYLÜL 2024

Mhp’de Eti̇k Dişi Hareketler (10)Mhp’de Eti̇k Dişi Hareketler (11)Mhp’de Eti̇k Dişi Hareketler (9)Mhp’de Eti̇k Dişi Hareketler (8)Mhp’de Eti̇k Dişi Hareketler (6)Mhp’de Eti̇k Dişi Hareketler (4)Mhp’de Eti̇k Dişi Hareketler (5)Mhp’de Eti̇k Dişi Hareketler (3)Mhp’de Eti̇k Dişi Hareketler (1)Mhp’de Eti̇k Dişi Hareketler (2)

Editör: Haber Merkezi