BAŞKAN ÖNAL ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMADI 
Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın eğitimde fırsat eşitliğine verdiği önem doğrultusunda başlatılan akademik destek kampında 120 öğrenci bugün ders başı yaptı.  Öğrencileri ilk ders gününde yalnız bırakmayan Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Atatürk Gençlik ve Sosyal Etkinlik Merkezi’ne giderek, öğrencilere başarılar diledi. 

Kırıkkale’de, yollar yenileniyor! Kırıkkale’de, yollar yenileniyor!

KIRIKKALE BELEDİYESİ SONUNA KADAR YANINIZDA 
Burada öğrencilere seslenen Başkan Önal, “Umarım memnun kalırsınız. Güzel bir eğitim öğretim dönemi olsun istiyorum. Sizdeki coşkuyu görüyorum, hepinizin gözünde bir heyecan var. Allah mahcup etmesin. Hayallerinize, hedeflerinize ulaşın istiyorum. Hayallerinize, hedeflerinize ulaşmanız için Kırıkkale Belediyesi sonuna kadar yanınızda olacak. Sizlere destek olmaya devam edecek. Kırıkkale’de bir ilki gerçekleştirdik. LGS kursumuz bugün eğitim öğretime başladı. Hayırlı uğurlu olsun, Allah mahcup etmesin. Hedeflerinize, hayallerinize ulaşacağınız bir eğitim öğretim yılı diliyor, hepinizi tebrik ediyorum” dedi. 

Belediyenin düzenlediği akademik destek kampında, öğrencilere sınav öncesinde gerekli akademik eğitimler ve rehberlik hizmetleri sunuluyor. 

Lgs (3)Lgs (2)Lgs (1)

Editör: Haber Merkezi