Yapay zeka yine saçmaladı! Yapay zekadan Kırıkkale için anlamsız cevap! Yapay zeka yine saçmaladı! Yapay zekadan Kırıkkale için anlamsız cevap!

Kırıkkale'nin köklü okullarından biri olan ve ülkede önemli isimlerin mezun olduğu Atatürk Ortaokulu, geçtiğimiz yıl, yeniden yapılmak üzere yıkılmıştı. Yıkımının ardından okulun akıbeti hakkında belirsizlik devam ederken, Cumhuriyet Meydanı Sevgi Yolu yanında bulunan okulun yeri moloz yığınına döndü. Okulun yıkılan alanında bulunan bazı ağaçlar bakımsızlıktan kururken, bazı ağaçlar ise devrildi. Devrilen ağaçlar ve moloz yığınları ise kent merkezinde Kırıkkale’ye yakışmayan kötü bir görüntü oluşturdu.

Ataturk Ortaokulu Moloz (5)

Okul yıkıldıktan aylar sonra ihale süreci başlanacağı belirtilmişti. Fakat okulun yeniden yapılması için ilerleme kaydedilip kaydedilmediği de merak konusu oldu. Atatürk Ortaokulu’nun yıkıldıktan sonra henüz bir çalışma yapılmaması kamuoyunda tepki gördü. Milli Eğitim Müdürlüğü’nden, okulun son durumu, okulun yeniden yapım ihale süreci ve ne zaman tamamlanacağına dair herhangi bir açıklama yapılmaması ise vatandaşları endişelendirmeye devam ediyor.

Haber Merkezi

Ataturk Ortaokulu Moloz (8)Ataturk Ortaokulu Moloz (7)Ataturk Ortaokulu Moloz (6)Ataturk Ortaokulu Moloz (4)Ataturk Ortaokulu Moloz (3)Ataturk Ortaokulu Moloz (2)Ataturk Ortaokulu Moloz (1)

Editör: Haber Merkezi