KULÜP VE TAKIM BULUŞTU 
2024-2025 futbol sezonunda adından sıkça söz ettirecek olan ve 3. Ligin iddialı takımları arasında yer alacak olan Kırıkkalegücü Futbol Kulübü, yeni sezon hazırlıkları için adımlarını atıyor. Takım yönetimi ve kulüp yönetimi, Kırıkkalegücü Futbol Kulübü ikinci başkanı Ramazan Ayan’ın önderliğinde yemekte bir araya geldi.  Etkinlik, takım içindeki bağları güçlendirmek ve yeni sezon öncesi motivasyonu artırmak amacıyla gerçekleştirildi.

SEZON HARİTASI BELİRLENDİ
Yemekte, Kırıkkale FK yönetimi ve futbolcuları arasında samimi sohbetler yapılırken, takımın hedefleri ve stratejileri de konuşuldu. Ramazan Ayan, yaptığı konuşmada, takım ruhunun ve dayanışmanın önemine vurgu yaparak, yeni sezonda başarılar diledi. Bu tür etkinliklerin, takımın birlik ve beraberliğini pekiştirmede önemli bir rol oynadığı belirtildi. Kulüp Başkanı Adnan Duman, “Yeni sezon için elimizden gelen çaba ve gayreti göstereceğiz” dedi. 

DUMAN: “SİZE İNANMIŞ BİR ŞEHİR VAR”
Kırıkkalegücü’nün bu yıl şampiyon olması için her türlü önlemleri aldıklarını ifade eden Duman, “Size inanmış, size güvenmiş bir şehir var. Şehitler diyarı Kırıkkale olarak bu takımı bir üst lige çıkartacağınıza inanıyoruz. Yönetim kurulu olarak şampiyonluk parolasıyla yola çıktık. Güzel bir futbolcu grubu oluşturduk. Hepinize inanıyoruz ve şehir size inanıyor. Kırıkkale halkını, Kırıkkale insanını her geçen gün daha da çok seveceksiniz. Bu şehrin havası sert, insanı merttir.  Bu formayı daha üst liglere taşımak için hep birlikte mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu.

KIRIKKALE’DE BUGÜN ALTIN NE KADAR? 07 EYLÜL 2024 KIRIKKALE’DE BUGÜN ALTIN NE KADAR? 07 EYLÜL 2024

COŞKUNDERE: “BU GÜVENİ BOŞA ÇIKARTMAYACAĞIZ”
Yeni sezon için emeği geçen herkese ve oluşturulan takım kadrosu için yönetime teşekkür eden tecrübeli teknik direktör Ercümend Coşkundere, Kırıkkale’nin güvenini boşa çıkartmayacaklarını ifade etti. Şampiyonluk yolunda ipi göğüsleyeceklerine vurgu yapan Coşkundere, “Şampiyonluk yolunda ipi göğüsleyecek bir ekip oluşturuldu. Oluşturulan bu kaliteli kadroyu sahada en güzeliyle yansıtacağız. Kulüp başkanımız Adnan Duman ve yönetimine çok teşekkür ederim. Bu formaya gönül vermiş, şehrinin takımını seven bütün Kırıkkalegücü taraftarlarını bizlere destek olmasını davet ediyorum” dedi.

Haber: Burak Çalışkan

Kirikkaleye Sampiyonlugu Yasatacagizz

Editör: Burak Çalışkan