Türk Milleti’nin Atatürk önderliğinde bağımsızlık destanı olan 30 Ağustos Zafer Bayramı Kırıkkale’de büyük bir coşkuyla kutlandı. Kırıkkale Belediyesi’nin düzenlediği 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarının sonuncu gününde Kırıkkaleliler Oğuz Aksaç’la coştu. Vatandaşların Cumhuriyet Meydanı’nı hınca hınç doldurduğu konsere Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal ile birlikte Belediye Başkan Yardımcıları Ömer Eldemir, Recep Sefer ve CHP İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ katıldı.

Kırıkkaleliler Zafer Bayramı’nda ‘Oğuz Aksaç’ İle Coştu (2)

Oğuz Aksaç konseri öncesi Gökhan Tombak, Murat Aslan, Serkan Akdemir ve Ankara Seymenler ekibi sahne aldı.Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, “Hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Çok güzelsiniz, buradan çok güzel gözüküyorsunuz. Sizlerle beraber olmak, sizlerin burada olması, sizlerin de bizimle beraber olması o kadar değerli ve anlamlı ki. Görüyorum ki Cumhuriyet kenti Kırıkkale 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı coşkuyla kutluyor. Zafer Bayramı’mız bir kez daha kutlu olsun. Bize bu cennet vatanı armağan eden ülkemizin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha rahmetle anıyorum”

Kırıkkaleliler Zafer Bayramı’nda ‘Oğuz Aksaç’ İle Coştu (3)

“Bugün birbirinden değerli sanatçılarımız oldu. Bizleri yalnız bırakmadılar. Ben Gökhan Tombak, Murat Aslan, Serkan Akdemir ve Ankara Seymenler ekibine çok teşekkür ediyorum. Aramızda çok sevdiğim, hayranı olduğum, dinlemekten büyük keyif aldığım 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda bizleri yalnız bırakmayan çok kıymetli sanatçımız Oğuz Aksaç’a selamlarımı saygılarımı sunuyorum. Hoş geldiniz sefalar getirdiniz” diyerek sahneyi Oğuz Aksaç’a bıraktı. Aksaç’ın şarkılarına eşlik eden vatandaşlar keyfi anlar yaşatırken, Aksaç Kırıkkalelilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Haber: Burak Çalışkan

Kırıkkale’de Milli Eğitim ile Modalife arasında imzalar atıldı! 720 öğrenci faydalanacak Kırıkkale’de Milli Eğitim ile Modalife arasında imzalar atıldı! 720 öğrenci faydalanacak

Kırıkkaleliler Zafer Bayramı’nda ‘Oğuz Aksaç’ İle Coştu (4)Kırıkkaleliler Zafer Bayramı’nda ‘Oğuz Aksaç’ İle Coştu (1)

Muhabir: Burak Çalışkan