Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Fırınlı Cami çevresinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek, onların talep ve sorunlarını dinledi. Ziyaret kapsamında ekmek fırını, taksi durağı, pastane ve pazarcı esnafıyla bir araya gelen Vali Makas, esnaflara hayırlı işler diledi.

Vali Makas’ın ziyareti, esnaflar tarafından memnuniyetle karşılandı. Esnaflar, kendilerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederek, sorunlarını ve taleplerini Vali Makas’a ilettiler. Vali Makas, esnafların ekonomik durumlarını iyileştirmek için ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını belirterek, çözüm odaklı çalışacaklarını ifade etti.

CHP’de Kırıkkale’ye güven duyuluyor CHP’de Kırıkkale’ye güven duyuluyor

Ekmek fırınında un ve diğer girdi maliyetlerinin artışı konusunda bilgi alan Vali Makas, taksi durağında ise ulaşım sektörünün yaşadığı zorlukları dinledi. Pastanede hijyen ve üretim standartlarına dair konular gündeme gelirken, pazarcı esnafı ise pazar yeri düzenlemeleri ve müşteri sayısındaki düşüşten bahsetti.

Ziyaret sonunda Vali Makas, “Esnafımızın her zaman yanındayız. Sizlerin sorunlarını yerinde dinleyip çözüm üretmek, bizler için önemli bir görev. Hep birlikte çalışarak Kırıkkale’mizi daha iyi yerlere taşıyacağız” dedi.  Vali Makas’ın esnaf ziyaretleri, bölge halkı ve esnaflar arasında olumlu bir hava estirirken, sorunların çözümü konusunda umutların artmasına vesile oldu.

Haber: Burak Can

Kırıkkaleli Esnaf Derdini Vali Makas’a Anlattı (7)Kırıkkaleli Esnaf Derdini Vali Makas’a Anlattı (6)Kırıkkaleli Esnaf Derdini Vali Makas’a Anlattı (5)Kırıkkaleli Esnaf Derdini Vali Makas’a Anlattı (4)Kırıkkaleli Esnaf Derdini Vali Makas’a Anlattı (3)Kırıkkaleli Esnaf Derdini Vali Makas’a Anlattı (2)Kırıkkaleli Esnaf Derdini Vali Makas’a Anlattı (1)

Muhabir: Burak Can