TFF 3 lig 1 grupta mücadele eden Kırıkkalegücü FSK, deplasmanda oynadığı Aliağa Futbol A.Ş. ile karşılaştı. Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi Aliağa, karşılaşmanın 5’nci dakikasında Berke Bıyık’ın penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın 17’nci dakikasında Kırıkkalegücü, Taha Yeşilbaş’ın golü ile 1-1 beraberliği yakaladı. Golden sonra etkisini arttıran konuk ekip, Bora Taşdemir’in 27’nci dakikada attığı gol ile 2-1 öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısının son dakikalarında ev sahibi Hasan Çelik’in golü ile 2-2 beraberliği yakaladı. Karşılaşmanın ilk yarısı 2-2 son erdi.

İkinci yarıya baskın bir oyun ile başlayan ev sahibi Aliağa, karşılaşmanın 51’inci dakikasında Hasan Çelik ile 3-2 öne geçti. Farkı attırmak isteyen ev sahibi, 53’üncü dakikada Hasan Çelik’in üçüncü golü ile durumu 4-2’ye getirdi. Karşılaşmaya ağırlık koyan Aliağalı oyuncu Hasan Çelik, karşılaşmanın 64’üncü dakikasında kendisinin dördüncü, takımının beşinci golünü kaydetti (5-2). Karşılaşmanın 83’üncü dakikasında Seyit Mehmet Söğüt Kırıkkalegücü’nün üçüncü golünü kaydetti. Karşılaşmanın 90’ncı dakikasında Mithat Yaşar’ın attığı gol ile ev sahibi durumu 6-3’e getirdi. Karşılaşmada başka gol olmazken, Aliağa Futbol AŞ, Kırıkkalegücü’nü 6-3 mağlup etti. Alınan skorun ardından Aliağa ligi ikinci, Kırıkkalegücü ise on ikinci sırada tamamladı.

Havalar Isındı! İşte Kırıkkale'de hafta sonu yapabileceğiniz aktiviteler Havalar Isındı! İşte Kırıkkale'de hafta sonu yapabileceğiniz aktiviteler

Haber: Burak Can