İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde sokak satıcılarının tespiti ve yakalanması kapsamında çalışma başlattı. Bu kapsamda 17 Eylül tarihinde M.S.B.’nin evinde yapılan aramada uyuşturucu madde ele geçirilirken, şüpheli yakalanmış, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Keskin Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmişti.

ISPARTA’DA YAKALANDI

Aynı dosyada hakkında yakalama kararı bulunan firari E.A. Isparta’da yakalandı. Gözaltına alınan şüphelinin işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Kırıkkale’ye kurulacak Besi Organize Tarım Bölgesi için bir adım daha atıldı Kırıkkale’ye kurulacak Besi Organize Tarım Bölgesi için bir adım daha atıldı

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz ekiplerince Cumhuriyet Başsavcılığımız koordinesinde sokak satıcılarının tespiti  ve yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda; 17.09.2024 günü yakalanarak tutuklanan M.S.B. isimli şüpheli şahıs ile aynı dosya kapsamında firari olan ve yakalanmasına yönelik çalışma başlatılan E.A. isimli şahıs Isparta ilinde yakalanarak 20.09.2024 günü sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştır. Çalışmalarımız azim ve kararlılıkla devam edecektir” denildi.

Haber: Sultan Akburu

Muhabir: sultan akburu