Olay, önceki gün Kaletepe Mahallesi’nde meydana geldi. A.Ö. anne ve babası ile tartışmaya başladı. tartışmanın büyümesi üzerine A.Ö., anne ve babasını rehin alarak eve zarar vermeye başladı. Gürültüyü duyan çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin uğraşları sonucu A.Ö.’yü ikna ederek, rehin aldığı anne ve babasını bıraktı. Eve ve kendisine arar veren oğul, anne ve babasının şikayetçi olması üzerine gözaltına alındı.

3600 Ek Gösterge kimleri kapsayacak? 3600 ek gösterge detaylar! 3600 Ek Gösterge kimleri kapsayacak? 3600 ek gösterge detaylar!

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada “19.07.2024 tarihinde Kaletepe Mahallesinde meydana gelen Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma, Tehdit, Hakaret ve Mala Zarar Verme olayı ile ilgili olarak; S.Ö. ve Y.Ö. isimli şahısların oğlu olan A.Ö. isimli şahıs ile aralarında tartışma çıkması sonucu oğullarının kendilerini zorla alıkoyduğu, tehdit, hakaretlerde bulunduğu ve eve zarar verdiği beyanıyla şikayetçi olmuşlar, A.Ö isimli şahıs gözaltına alınıp adli mercilerce tutuklanmıştır. Suçla mücadelemiz durmaksızın devam edecektir” denildi.

Haber: Burak Can

Muhabir: burak can