Nezir Derneği Kırıkkale İl Temsilciliği, vakıf medeniyetinin tezahürünü ortaya çıkarmak, kültürel zenginliği unutturmamak, sosyal adalete, kardeşliğe destek olmak, birlik ve beraberliği perçinlemek amacıyla faaliyetlerine devam ediyor. Bu kapsamda, hafta sonu 2024 KPSS sınavına giren adaylara moral vermek ve destek olmak amacıyla etkinlik gerçekleştirdi. Etkinlikte 2024 KPSS sınavına giren adaylara yönelik Mehmet Akif Ersoy Lisesi önünde stand açan Nezir Derneği, sınava giren adaylara başarılar diledi. Stantta sınava giren adaylara kandil simidi ikramı edildi.

Nezir Derneği İl Temsilcisi Selçuk Turna, “Nezir Derneği Kırıkkale İl Temsilciliği, 2024 KPSS sınavına giren adaylara moral vermek ve onlara destek olmak amacıyla anlamlı bir sosyal etkinlik gerçekleştirdi. Vakıf Medeniyetimizin tezahürünü ortaya çıkarmak, kültürel zenginliğimizi unutturmamak, sosyal adalete, kardeşliğe destek olmak, birlik ve beraberliğimizi perçinlemek amacıyla faaliyetler gerçekleştirmek suretiyle gönüller yapma gayreti içerisindeyiz. Bu bağlamda, 2024 KPSS sınavına giren adaylara yönelik Mehmet Akif Ersoy Lisesi önünde stand açarak başarı dikeklerimizi adaylarımıza iletmiş olduk. Vatandaşlarımızı da unutmayıp, kandil simidi ikramı yaparak gönül kazanmayı amaçladık. Her zaman olduğu gibi sosyal sorumluluk projeleriyle gönüllere dokunmaya devam edeceğiz” dedi.

Kırıkkaleliler bunları bilmekte fayda var! Kışın otomobil bakımı nasıl olmalı? Kırıkkaleliler bunları bilmekte fayda var! Kışın otomobil bakımı nasıl olmalı?

Haber Merkezi

Muhabir: haber merkezi