AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, merakla beklenen Küçük Sanayi Sitesi Projesinin ihale tarihini açıkladı. AK Parti Kırıkkale Milletvekili Kaplan, yaptığı açıklamada, “Şehrimiz için hem mecliste hem bakanlıklarda hem de saha da var gücümüzle çalışıyoruz! Kıymetli hemşehrilerim bildiğiniz üzere uzun uğraşlarımız sonucu yatırım planına alınan Küçük Sanayi Sitesi ihalemiz aşırı düşük teklif sebebiyle iptal edilmiş tasarrufu tedbirleri kapsamında ileri bir tarihe ertelenme kararı alınmıştı”

Kaplan, “Seçim öncesi başta Küçük Sanayi Sitesi esnafı olmak üzere siz kıymetli hemşehrilerimize verdiğimiz söze istinaden aciliyetle Toki Başkanımızı ziyaret edip,  ihtiyacı bildirip ihalenin aciliyetle yapılmasını ve faaliyetin başlamasını talep etmiştik. Sayın Başkanımız ivedilikle ilgilileri talimatlandırdı. İhale süreci başlatıldı. İhale tarihimiz resmi sitede yayınlandı. 19 Ağustos 2024 saat 14.30 da gerçekleşecek ihalenin ardından proje hızla başlayacak. Proje tekrar kapsama alınmasında destekleri için Çevre Şehircilik Bakanımız Murat Kurum'a, Bakan Yardımcımız Ömer Bolat'a ve TOKİ Başkanımız Mustafa Levent Sungur'a şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Haber: Burak Can

Keskin’de su deposuna yıldırım düştü! Keskin’de su deposuna yıldırım düştü!

Kırıkkale’de Merakla Bekleniyordu! İhale Zamanı Belli Oldu (1)Kırıkkale’de Merakla Bekleniyordu! İhale Zamanı Belli Oldu (2)

Muhabir: burak can