Tarım ve Orman Kırıkkale İl Müdürlüğü Gıda ve Yem Şubesi Denetim ekipleri, kent genelinde gıda denetimlerine devam ediyor. İl Müdürlüğü gıda kontrolörleri tarafından Alo 174 Gıda hattına gelen şikayetler, sosyal medya ihbarları ve risk esaslı rutin denetimleri titizlikle yapılırken, denetimlerde üretim, toplu tüketim ve satış yerleri denetlenerek gerekli görülen durumlarda işlemler yapılıyor.

Kırıkkale’de Trendyol E-Ticaret ve E-İhracat Eğitimi verilecek Kırıkkale’de Trendyol E-Ticaret ve E-İhracat Eğitimi verilecek

Tarım ve Orman Kırıkkale İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Gıda ve Yem Şubesi Denetim ekipleri, Kırıkkale genelinde gıda denetimlerini aralıksız sürdürmektedir. İl Müdürlüğümüz gıda kontrolörleri tarafından Alo 174 Gıda hattına gelen şikayetler, sosyal medya ihbarları ve risk esaslı rutin denetimleri titizlikle yapılmaktadır. Yapılan denetimlerde üretim, toplu tüketim ve satış yerleri denetlenerek gerekli görülen durumlarda numuneler alınarak ilgili laboratuvara gönderilmekte ve gelen analiz sonuca göre 5996 sayılı kanun kapsamında iş ve işlemler yapılmaktadır” denildi.

Haber: Burak Can

Muhabir: burak can