Kırıkkale’de Euro2024 heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Kırıkkale Belediyesi, A Milli Futbol Takımımızın Euro 2024 gruplarında oynadığı ilk iki maçta olduğu gibi, grubun son karşılaşması olan Türkiye-Çekya maçını da Cumhuriyet Meydanı’ndaki dev ekranda yayımlayacak. Maç, 22:00’da başlayacak ve tüm futbolseverler, milli takımın bu kritik maçını dev ekranda izleyerek coşkuyu birlikte yaşayacak.

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Kırıkkale'mizde Euro2024 heyecanı sürüyor! A Milli Futbol Takımımızın puan hedefiyle EURO2024'te oynayacağı Çekya maçını yine dev ekranda hep birlikte izliyoruz. Ay yıldızlı bayrağımızı al gel! Milli maç heyecanına ortak ol.” Başkan Önal’ın bu davetiyle birlikte, Kırıkkale halkı, ay-yıldızlı bayraklarıyla Cumhuriyet Meydanı’nda toplanarak milli takımımızın yanında olacak. Euro2024’te Türkiye’nin başarılı olması için dualar eden ve destek veren vatandaşlar, bu önemli maçı coşku içinde takip edecekler.

Kırıkkale Belediyesi’nin bu organizasyonu, şehrin futbol tutkusunu ve milli takım sevgisini bir kez daha gözler önüne seriyor. Türkiye-Çekya maçında, Kırıkkale halkının milli takımımızı desteklemek için meydanları doldurması bekleniyor. Kırıkkale’de Euro2024 heyecanına katılmak ve milli takımımızın yanında olmak için tüm futbolseverler Cumhuriyet Meydanı’na davetlidir. Ay-yıldızlı bayraklarımızla birlikte milli coşkuyu hep birlikte yaşayalım!

MAÇ BİLGİLERİ:

Tarih: 26 Haziran 2024

Saat: 22:00

Yer: Kırıkkale Cumhuriyet Meydanı

Suç örgütlerine Kuyu-23 darbesi Suç örgütlerine Kuyu-23 darbesi

Maç: Türkiye – Çekya

Haber: Burak Can

Muhabir: burak can