İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde sokak satıcılarının tespiti ve yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Bu kapsamda, şüphelendikleri araçlarda arama yapan ekipler. 372 sentetik hap, 70 gram metamfetamin ve 3 ecstasy ele geçirilirken, H.Y., E.Y., F.Ç. ve A.K. gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Kırıkkale’de Arama Yapılan Araçlarda Uyuşturucu Çıktı! 4 Gözaltı (2)

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz ekiplerince Cumhuriyet Başsavcılığımız koordinesinde sokak satıcılarının tespiti ve yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda; Şüpheli şahısların araçlarında yapılan aramalar sonucunda; 372 adet Sentetik Ecza, 70.43 gram Metamfetamin, 3 adet Ecstasy ele geçirilmiştir. Şüpheli H.Y., E.Y., F.Ç. ve A.K. isimli şahıslar haklarında gerekli yasal işlemler yapılmak üzere gözaltına alınmıştır. Çalışmalarımız azim ve kararlılıkla devam edecektir” denildi.

Niğde’de yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı Niğde’de yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı

Haber: Sultan Akburu

Kırıkkale’de Arama Yapılan Araçlarda Uyuşturucu Çıktı! 4 Gözaltı (1)

Muhabir: Sultan Akburu