Kırıkkale Belediyesi araç filosunu genişletti Kırıkkale Belediyesi araç filosunu genişletti

Kırıkkale’de Amatör Spor Haftası münasebetiyle çeşitli etkinlikler düzenlendi. Bugün saat 16.00’da Kırıkkale Cumhuriyet Meydanı’na düzenlenen Kortej yürüyüşü ile başlayan etkinlikler, Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Halk oyunları ile devam etti. Ardından Kırıkkale’de bulunan amatör spor kulüplerine bağlı sporcular, kendi alanlarına özgü spor gösterilerini sergiledi. Düzenlenen etkinliğe, Kırıkkale Vali Yardımcısı Mustafa Erkayıran, Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Genç, Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, Kırıkkale ASKF Başkanı Sırrı Zengin, çok sayıda sporcu ve vatandaş katıldı.

Gösteriler öncesi konuşma yapan Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, “Amatör sporcu denildiği zaman amatör olarak yapılan bir işin nasıl profesyonelliğe taşındığını, ağabeylerinizde, ablalarınızda görüyorsunuz. Aranızda milli sporcular var. Bu ülkenin bayrağını göndere çektiren sporcularımız var. Onları bir kez daha tebrik ediyorum. Amatör dediğimiz, yeni spora başlayan kardeşlerimize de şunu söylüyorum; azimle, kararlılıkla hiçbir yılgınlığa düşmeden bu ülke için hem sporunu en iyi şekilde yapacak, hem de derslerine en iyi şekilde sarılacak olan siz gençler, bu vatanı en iyiye, muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarak olan sizlersiniz.” dedi.

Haber: Burak Çalışkan

Amator Spor Haftasi (23)Amator Spor Haftasi (22)Amator Spor Haftasi (21)Amator Spor Haftasi (20)Amator Spor Haftasi (19)Amator Spor Haftasi (18)Amator Spor Haftasi (17)Amator Spor Haftasi (16)Amator Spor Haftasi (15)Amator Spor Haftasi (14)Amator Spor Haftasi (13)Amator Spor Haftasi (12)Amator Spor Haftasi (11)Amator Spor Haftasi (10)Amator Spor Haftasi (9)Amator Spor Haftasi (8)Amator Spor Haftasi (7)Amator Spor Haftasi (6)Amator Spor Haftasi (5)Amator Spor Haftasi (4)Amator Spor Haftasi (3)Amator Spor Haftasi (2)Amator Spor Haftasi (1)


 

Editör: Haber Merkezi