İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde farklı noktalarda uygulama yaptı. Bu kapsamda ekipler, il merkezinde 6 tabanca, 1 tüfek, 28 adet fişek, Sulakyurt ilçesinde 2 tabanca, 4 tüfek, 182 fişek ve Yahşihan ilçesinde 1 tabanca, 5 fişek ele geçirdi. Ayrıca uygulamalarda 13 şüpheli yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler hakkında yasal işlem başlatıldı.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “07-08.09.2024 tarihlerinde ekiplerimizce ilimizin farklı noktalarında yapılan uygulamalarda 260 şahıs ve 38 araç sorgulanmış, ayrıca gerçekleşen asker eğlencesi, düğün gibi merasimlerde ekiplerimizce; il merkezinde 6 adet tabanca 1 adet tüfek, 28 adet fişek, Sulakyurt İlçemizde 2 adet tabanca, 4 adet tüfek, 182 adet fişek, Yahşihan İlçemizde 1 adet tabanca, 5 adet fişek ele geçirilmiştir. 13 şüpheli şahıs hakkında gerekli yasal işlemler başlatılmıştır. Çalışmalarımız azim ve kararlılıkla devam edecektir” denildi.

Kırıkkale’de çöpte çıkan yangın bahçeye ve tandırlığa sıçradı Kırıkkale’de çöpte çıkan yangın bahçeye ve tandırlığa sıçradı

Haber: Sultan Akburu

Muhabir: Sultan Akburu