“EN ÇOK GRAM ALTIN SATILIYOR”
Türkiye genelinde altın fiyatlarının artmasının ardından, altın fiyatlarının daha da yükselmesini bekleyen vatandaşlar altına yatırım yapmaya başladı. Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de altın satışları artarken, Kırıkkale halkının en çok tercih ettiği altın da belli oldu. Manşet Gazetesi’ne konuşan Pınar Kuyumculuk sahibi Adem Karapınar, “Altın fiyatlarının yükselmesine rağmen vatandaşlar yatırım için daha çok altın alıyor. Kırıkkaleli vatandaşların en çok tercih ettiği altın ise 24 ayar gram altın oluyor. Gram altının ardından ise çeyrek ve yarım altın geliyor.” dedi.

“VATANDAŞ DAHA FAZLA YATIRIM YAPABİLİYOR”
Şu anki gidişattan memnun olduğunu dile getiren, kuyumcu Adem Karapınar, “Günlük ciromuz 1 milyon liranın üzerinde. Ben bu durumdan memnunum. Çünkü vatandaşımız daha fazla yatırım yapıyor ve biz de böylece daha fazla satış yapabiliyoruz.” dedi.

“VATANDAŞLAR, UZUN VADEDE ALTINI TERCİH ETMELİ”
Vatandaşlar için yatırım tavsiyesinde de bulunan Karapınar, “Yatırım yapacak olan vatandaşlarımız, altına yatırım yapmayı düşünebilir. Bence altın, uzun vadeli yatırım aracı olarak alınabilir. Uzun vadede döviz, altın kadar çok kar getirmiyor. Altın her zaman alınabilir.” dedi.

Haber: Burak Çalışkan 

Trendyol'a görme engelli kullanıcılar için "Sesli Rehber" özelliği geldi Trendyol'a görme engelli kullanıcılar için "Sesli Rehber" özelliği geldi

Kırıkkale, Yatırımını Gram Altına Yapıyor (2)