Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Makine ve Kimya Endüstrisi A.Ş. (MKE) Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Prof. Dr. İsmet Sayhan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette MKE Yönetim Kurulu Başkanı Sayhan’a hayırlı olsun temennisinde bulunan Kırıkkale Milletvekili Öztürk, MKE'nin savunma sanayiinde yerli ve milli bir gurur kaynağı olduğunu vurguladı. Ziyarette, Kırıkkale ve Türkiye için büyük önem taşıyan MKE’nin istihdam konuları ele alındı.

KIRIKKALE İÇİN ÖNEMLİ ADIMLAR ATILACAK

Kırıkkale Belediyesi, kesintisiz su için su boru hatlarını yeniliyor Kırıkkale Belediyesi, kesintisiz su için su boru hatlarını yeniliyor

Ziyaret sonrası sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Milletvekili Öztürk, "Makine ve Kimya Endüstrisi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Prof. Dr. İsmet Sayhan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Ülkemiz ve Kırıkkale’miz için büyük önem arz eden MKE bünyesinde istihdam ve iş sahası konularında istişarede bulunduk. Başkanlığı sürecinde, ülkemizin göz bebeği olan ve savunma sanayi alanında dünyada adından fazlaca söz ettiren yerli ve milli gururumuz MKE’yi vizyon ve misyon olarak daha ileri taşıyarak katma değeri yüksek projeler oluşturacağına dair inancımızı tahkim etti. Kendilerine görevinde başarılar diler, misafirperverliği için teşekkür ederiz” dedi.

Haber: Burak Can

Muhabir: burak can