Nesine 3 lig 4 grupta mücadele eden Kırıkkale FK, ligin beşinci haftasında Zonguldakspor’a konuk olacak. Karaelmas K.Köksal Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 15:30’da başlayacak. Ev sahibi Zonguldakspor, 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 10 puanla averaj ile üçüncü sırada yer alırken, Kırıkkale FK ise, 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet alarak 6 puanla ligde yedinci sırada bulunuyor.

Mutlak 3 puan parolası ile karşılaşmaya çıkacak Kırıkkale FK, alınacak galibiyetle ligde hem üst sıralara çıkmak, hem de lider ile arasındaki puan farkını azaltmak için mücadele edecek. Ev sahibi Zonguldakspor ise şampiyonluk yarışından kopmamak için galibiyet arayacak.

Kırıkkale’de yolda ezilmek üzere olan kaplumbağa doğaya bırakıldı Kırıkkale’de yolda ezilmek üzere olan kaplumbağa doğaya bırakıldı

MAÇIN HAKEMLERİ

Saat 15:30’da başlayacak karşılaşmanın hakemleri ise şu şekilde: Emre Küçük(Hakem), Volkan Esen(1. Yardımcı Hakem), Melih Tan(2. Yardımcı Hakem) ve Bedirhan Gökdemir(Dördüncü Hakem).

YENİ HACA İLE İLK KARŞILAŞMA

Nesine 3 lig 4 grupta mücadele eden ve sezona şampiyonluk iddiasıyla giren Kırıkkale FK, arka arkaya alınan kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Ercümend Coşkundere ile yolları ayırarak, takımın başına Aykut Erdoğan getirilmişti. Kırıkkale FK, yeni hocasıyla ilk maçına çıkacak.

Haber: Burak Can

Muhabir: Burak Can