TFF 3. Lig’de mücadele eden Kırıkkale FK, ligin üçüncü haftasında, güçlü rakibi Kahramanmaraş İstiklal Spor’u, kendi evinde konuk etti. Her iki takımın da temkinli başladığı maçta ilk gol 22. dakikada konuk ekip K.Maraş İstiklal Sporlu futbolcu Ali Han Tunçer’den geldi.  Bu golden sadece 12 dakika sonra Kırıkkale FK, Nurettin Çağlar’ın golü ile beraberliği yakaladı. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1’lik skorla sona erdi.

Önal’dan alkışlanacak hareket! Yine yalnız bırakmadı! Önal’dan alkışlanacak hareket! Yine yalnız bırakmadı!

Her iki takım, maçın ikinci yarısına da temkinli şekilde başladı. Karşılaşmada dakikalar, 56’yı gösterirken K.Maraş İstiklal Sporlu futbolcu Ali Han Tunçer bir kez daha sahneye çıkarak, hem kendisinin hem de takımının ikinci golünü kaydetti. Kırıkkale FK ise yaptığı ataklara rağmen aradığı golü bir türlü bulamadı. Kırıkkale FK, 2-1’lik skorla sahadan mağlup ayrıldı.

Maçın sona ermesinin ardından Kahramanmaraş İstiklal Spor, 9 puanla liderliğe yerleşirken, Kırıkkale Futbol Kulübü 5. sıraya geriledi. Ligde 3. haftanın asıl sıralaması ise diğer maçların tamamlanmasının ardından belli olacak.

Haber: Burak Çalışkan

Editör: Burak Çalışkan