Kırıkkale FK- Tepecikspor Başpınar stadında karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın başlama vuruşunu konuk ekip Tepecikspor yaparken, ilk saniye ile birlikte Kırıkkale FK pres ile başladı. Rakibine baskı kurmak isteyen ev sahibi Kırıkkale FK, kanarlardan gol aradı. Karşılaşmanın 9'uncu dakikasında sağ kanattan gelişen Kırıkkale FK atağında ceza sahası üzerinden Osman Arslantaş düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi(1-0). 
Karşılaşmanın 29 uncu dakikasında pres ile topu kazanan Can Murat, topu Fırat'a verdi. Fırat'ın verdiği pas ile topla buluşan Yıldıray'ın şutu az farkla auta gitti.
Karşılaşmanın 32 nci dakikasından sağ kanattan ceza sahası içine açılan ortada sert kafa vuruşuyla Osman Arslantaş, kendisinin ve takımının ikinci golünü attı(2-0). Karşılaşmanın ilk kırkbeş dakikasında başka gol olmazken, ilk yarı 2-0 Kırıkkale FK üstünlüğü ile sona erdi.

Konuk ekip Tepecikspor ikinci yarıya iki oyuncu değişikliği ile başlarken, ev sahibi Kırıkkale FK ilk yarıdaki on bir ile sahaya çıktı.  Karşılaşmanın 48 inci dakikasında konuk ekip sağ kanattan gerçekleştirdiği atakta Erçağ'ın pasında topla buluşan Hakkı İsmet'in volesinde top filelere gitti ancak ofsayt gerekçesiyle gol sayılmadı. 

Osman attı Kırıkkale FK 3 puanı aldı Osman attı Kırıkkale FK 3 puanı aldı

Karşılaşmanın 58'inci dakikasında Abdulkadir'in pasında topla buluşan Can Muhammet'in ceza sahası dışından şutunu kaleci son anda kornere gönderdi. Karşılaşmanın 70'inci dakikasında Nurettin'in harika ara pasında topla buluşan Burak Başkaya sert ve düzgün vuruşunda top filelerle buluştu (3-0). Karşılaşmanın 88'inci dakikasında sağ kanattan gelişen Tepecikspor atağında ceza sahası içinde boşta kalan topu Abdurrahman topu filelerle buluşturdu(3-1).  Karşılaşmanın sonuna en az 4 dakika ilave edildi. Karşılaşmada başka gol olmazken, Kırıkkale FK sahadan 3-1 galibiyet ile ayrıldı.

Editör: Çağlar Atmaca