Kırıkkale, ilginç bir arama sonucu ile gündeme geldi. Yetişkin içerikli video ve fotoğrafların paylaşıldığı platform olan OnlyFans’in Türkiye’deki 81 il arasında en çok Kırıkkale’de aratıldığı ortaya çıktı. Kırıkkale’yi sırasıyla, Hakkari, Edirne, Zonguldak, Burdur, Çanakkale, Sinop, Rize, Kırşehir ve Siirt takip etti. 

ONLYFANS NEDİR?
Bu platform, kullanıcıların içerik üreticilerinin, genellikle yetişkin içeriklerini, özel içeriklerini ve diğer yaratıcı projelerini satın alabilecekleri bir abonelik tabanlı bir hizmet sunar. OnlyFans, kullanıcılara kendi içeriklerini ücretsiz veya ücretli olarak paylaşma imkanı sunar ve içerik üreticilerinin bağımsız bir gelir kaynağı oluşturmasına yardımcı olur.

OnlyFans, 2016 yılında İngiliz girişimciler Tim Stokely ve Thomas Stokely tarafından kuruldu. Başlangıçta, platform daha çok müzisyenler, şairler ve diğer yaratıcı profesyonellerin kendi içeriklerini destekçileri için paylaştığı bir platform olarak tasarlandı. Ancak zamanla, özellikle yetişkin içerik üreticileri için bir gelir kapısı haline geldi.

Ahmet Önal’dan vatandaşın yüzünü güldürecek hizmet! Kent Lokantası açıldı! Ahmet Önal’dan vatandaşın yüzünü güldürecek hizmet! Kent Lokantası açıldı!

Haber Merkezi

Onlyfanss

Editör: Haber Merkezi