Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı marangozhane, kaynak ve boyahanelerde; oturma grupları, oyun alanları ve çeşitli donatı elemanları belediye personeli tarafından üretiliyor. Kendi üretimini gerçekleştiren belediye, bu sayede hem kaynaklarını verimli kullanıyor hem de kent estetiğine katkı sağlıyor.

Kırıkkale Belediyesi Park Ekipmanlarını Kendi Üretiyor (2)-1

Bu bahçede 55 çeşit domates, 22 çeşit biber üretiliyor
Bu bahçede 55 çeşit domates, 22 çeşit biber üretiliyor
İçeriği Görüntüle

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, şehirde altı parkta daha çalışmaların devam ettiğini belirterek, “Şu ana kadar sekiz parkımızı yeniledik. Etiler Parkı’nın yapımı sürüyor, Kaletepe Mahallesi’ne ise büyük bir park kazandırıyoruz. Hedefimiz, tüm parklarımızı modern ve kullanışlı hale getirmek” dedi.

Kırıkkale Belediyesi Park Ekipmanlarını Kendi Üretiyor (1)

Başkan Önal, belediyeye ait marangozhane ve atölyelerde üretilen ekipmanların kente önemli bir katma değer sağladığını vurgulayarak, “Parklarımızda ihtiyaç duyulan oturma gruplarından oyun alanlarına kadar pek çok ürünü kendi imkânlarımızla üretiyoruz. Böylece hem maliyetleri düşürüyor hem de daha hızlı hizmet sunabiliyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber: Yasemin Can

Kırıkkale Belediyesi Park Ekipmanlarını Kendi Üretiyor (2)Kırıkkale Belediyesi Park Ekipmanlarını Kendi Üretiyor (1)-1

Muhabir: Yasemin Can