Kırıkkale Belediye Başkan Aday adaylığını açıkladığı ilk günden itibaren seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Bahattin Akyön, çalışmalar kapsamında Ak Parti İl Başkanlığını yönetimi ve partililerle bir araya geldi. bir süre partililerle sohbet eden Akyön, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın eşine az rastlanır feraseti ve öncülüğünde ‘Türkiye Yüzyılı’ hedefleri doğrultusunda ülkemizin, şehrimizin, vatandaşlarımızın geleceği için her konumda, her görevde durmadan çalışmalıyız. Dünya yeniden şekilleniyor ve şükür ki bütün dünyanın gıpta ile baktığı Sayın Cumhurbaşkanımız gibi bir liderimiz var” ifadelerini kullandı.

Akyön, “‘Türkiye Yüzyılı’ dünyada ülkemizin bir yıldız gibi parlamasını sağlayacak. Bizler de Kırıkkale’de aynı düsturla şehrimizi herkesin örnek göstereceği bir yer haline getireceğiz inşallah. “Kırıkkale’mize büyük ve kalıcı işlere imza atmak ve bunu da tüm Ak Parti camiasıyla birlikte hayata geçireceğiz. Reisimizin işaret ettiği gibi ‘Halka hizmet, Hakk’a hizmettir.’ Bu halka hizmet etmek boynumuzun borcudur. İl Başkanımız Engin Pehlivanlı ile birlikte teşkilat bütünlüğü içinde kucaklayan ve gönüllerde olan bir gönül belediyeciliği yapacağız” dedi.

Kırıkkale Milletvekili Öztürk, ‘Aile Kurumu Çalıştayı’na katıldı Kırıkkale Milletvekili Öztürk, ‘Aile Kurumu Çalıştayı’na katıldı

Haber: Cengiz Selci

Editör: Manşet Gazetesi